Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Το τελευταίο Αντίο θα πουν σήμερα στους δύο πιλότους του F-16

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ    


Το αεροσκάφος συνετρίβη στην Ισπανία εν ώρα άσκησης 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική βάση Los Llanos στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας όταν συνετρίβη ένα F-16 κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι η νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 12:00 στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη Αττικής. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα θα τελεστεί επίσης σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη Αττικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Άμυνας «το αεροσκάφος εκτελούσε άσκηση όταν κατά τη διάρκεια της απογείωσης συνετρίβη στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών, πέφτοντας πάνω σε αρκετά αεροσκάφη που βρίσκονταν σταθμευμένα».

____________
ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2015/01/f-16.html#ixzz3QC7wTJjY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ