Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μετράς κάτι κέρματα που σου 'χουνε απομείνει στο πορτοφόλι. Χρωστάς στο φαρμακείο τα χάπια τής πίεσης και του σακχάρου, δυο μήνες τώρα

Στέκεσαι άφωνη καθώς διατρέχοντας με αγωνιώδες βλέμμα τον τελευταίο λογαριασμό τής ΔΕΗ σου χρεώνουν ποσά σε κάποιους κωδικούς που εσύ η έρμη δεν τους κατέχεις. Σου τραβάνε ένα "ρύθμιση λογαριασμών" κι άντε να βρεις που αρχίζει και που τελειώνει αυτό.
Πας στη κουζίνα ν ανακατεύεις τα ρεβίθια και να ρίξεις λίγο αλάτι. Έχει φρακάρει τ έντερο σου στο όσπριο. Χρωστάς στο φαρμακείο τα χάπια τής πίεσης και του σακχάρου, δυο μήνες τώρα. Μετράς κάτι κέρματα που σου 'χουνε απομείνει στο πορτοφόλι.
Σ' έχει πιάσει υπογλυκαιμία και σκέφτεσαι τι καλό που Θα 'ταν να έπαιρνες κείνο το κρουασάν με σοκολάτα από τον φούρνο της Μαίρης κι αυτόματα ο άλλος ο κακός σου εαυτός σου υπαγορεύει ότι δεν ειναι καιρός για σπατάλες. Ξανά μετράς τα κέρματα μπας κι έχεις κάμει κάνα λάθος και περισσεύει κάνα ευρώ. Απελπίζεσαι και λες Άντε να κατεβάσω τα σκουπίδια.
Η τηλεόραση δείχνει έναν τυπά με σκούφο και ποδιά που σου προτείνει ένα γκουρμέ φιλέτο μισοψημένο με μανιτάρια σάλτσα δαμάσκηνο και μια φέτα ψημένης πατάτας με σως φράουλα. 
Κατεβάζεις τα σκουπίδια και μπρος στον τενεκέ χωμένος ως τη μέση ένας μεσόκοπος ψάχνει εναγωνίως..Λες να που υπάρχουν και χειρότερα.Τότε ένας πρωτοφανής ενθουσιασμός σε πλημμυρίζει οπότε αναφωνείς: Βόλβο και η δική μου επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ