Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο κόσμος της εργασίας στο καφενείο η Βουλή του Συνοικισμού της Ελευσίνας, Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, Τρίτη 19 Ιουνίου, 6:30 μ.μ.

Myrsini Zorba
,

Ο κόσμος της εργασίας στο καφενείο η Βουλή του Συνοικισμού της Ελευσίνας, Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, Τρίτη 19 Ιουνίου, 6:30 το απόγευμα, με συντονιστή τον βραβευμένο συγγραφέα και σεναριογράφο Κώστα Περούλη και συνομιλητές τους Μανώλη Δενζιρτζόγλου, Κεμάλ Μπράουσι και Άννα Ρουσίτα. 
Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δουλειά μας που, όπως όλες οι δουλειές, είναι βιοπορισμός, επιβίωση, είναι τέχνη και μαστοριά και μυστικά, είναι κόπος, αγωνία, αναγνώριση και πικρία, η θέση μας στον κόσμο, είναι αντικείμενα και άνθρωποι, είναι καθρέφτης μας. Γι’ αυτό, κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητας κάθε τόπου είναι ο κόσμος της εργασίας που τον κατοικεί. 
Είναι το παλλόμενο κομμάτι της ζωής του επειδή οι χώροι εργασίας και οι εργασιακές ιστορίες των κατοίκων συναιρούν τον υλικό, κοινωνικό και προσωπικό τους κόσμο που μοιράζονται μεταξύ τους για να φτιάξουν κοινότητα. Ακούγοντας και συζητώντας ιστορίες από τις δουλειές των ανθρώπων του Συνοικισμού ακούμε και συζητάμε για τον ίδιο τον τόπο.
*Η φωτογραφία είναι της φίλης Σοφίας Λάσκου και την ευχαριστώ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ