Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend..................ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ.... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

!!

"Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" Γιώργος Σεφέρης [1900-1971]

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη..................Νίκος Μπελογιάννης

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Το τελευταίο Αντίο θα πουν σήμερα στους δύο πιλότους του F-16

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ    


Το αεροσκάφος συνετρίβη στην Ισπανία εν ώρα άσκησης 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική βάση Los Llanos στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας όταν συνετρίβη ένα F-16 κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι η νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 12:00 στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη Αττικής. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία του Σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα θα τελεστεί επίσης σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη Αττικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Άμυνας «το αεροσκάφος εκτελούσε άσκηση όταν κατά τη διάρκεια της απογείωσης συνετρίβη στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών, πέφτοντας πάνω σε αρκετά αεροσκάφη που βρίσκονταν σταθμευμένα».

____________
ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2015/01/f-16.html#ixzz3QC7wTJjY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ