Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Συγκλονισμένοι εφοπλιστές-εκκλησία λένε πως θα πληρώσουν φόρους»!



Της Κρυσταλίας Πατούλη

Συγκλονισμένοι οι Έλληνες εφοπλιστές από την τραγική θέση της πατρίδας τους(και βέβαια μετά από πολύχρονη σφορδή κριτική και πίεση ολοσύσσωμων των ΜΜΕ), δήλωσαν πριν από λίγο πως θα σταματήσουν τις φιλανθρωπίες και θα πληρώσουν φόρους (συν αναδρομικά των πέντε τελευταίων ετών της κρίσης) και επιπλέον θα καταθέσουν σε ελληνικές τράπεζες τα χρήματα που έχουν στις τράπεζες του εξωτερικού.
Το έμαθε και η Εκκλησία και ντράπηκε, οπότε ανακοίνωσε ότι μία από τα ίδια... μπλα μπλα δέχεται να πληρώσει τους φόρους της, και από την τεράστια περιουσία της σε ακίνητα από εδώ και στο εξής.
Άναυδοι οι πολιτικοί που έχουν κυβερνήσει τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια, αναγκάστηκαν μετά από τα ομολογουμένως συγκινητικά αυτά νέα, να δηλώσουν πως και εκείνοι θα επιστρέψουν στο κράτος τα κλεμμένα (ή τέλος πάντων μεγάλο μέρος αυτών).
Ε, τι να κάνουν και οι υπόλοιποι πλούσιοι και νεόπλουτοι (με τον τρόπο τους...) που έχουν φορτώσει τις Ελβετικές τράπεζες... θέλοντας και μη, για να νιώθουν ότι συμβαδίζουν με τους μεγάλους κεφαλαιούχους της Ελλάδας, δέχτηκαν να φέρουν και εκείνοι τις καταθέσεις τους στη χώρα, και να πληρώσουν μάλιστα και τους ανάλογους φόρους.
Ως εκ των παραπάνω, δεν τίθεται πλέον θέμα δημόσιου χρέους, και τα μνημόνια είναι πλέον παρελθόν. Τώρα ολοκληρώθηκε και η εικόνα της εθνικής ενότητας.
_______________
http://www.koutipandoras.gr/article/145665/sygklonismenoi-efoplistes-ekklisia-lene-pos-tha-plirosoyn-foroys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ