Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Μήνυση κατά της κυβέρνησης της Νορβηγίας έχει καταθέσει Έντουαρντ Σνόουντεν για την άδεια για ελεύθερη διέλευση στη Νορβηγία, καθώς και τη διασφάλιση ότι δεν θα εκδοθεί στης ΗΠΑ

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ   

Μήνυση κατά της κυβέρνησης της Νορβηγίας είχε καταθέσει μέσω των δικηγόρων του ο πρώην σύμβουλος της αμερικανικής υπηρεσίας εθνικής υπηρεσίας NSAΈντουαρντ Σνόουντεν.

Με την κίνηση αυτή, ο Σνόουντεν επεδίωκε την άδεια για ελεύθερη διέλευση στη Νορβηγία, καθώς και τη διασφάλιση ότι δεν θα εκδοθεί στης ΗΠΑ, προκειμένου να παραλάβει ένα βραβείο για την ελευθερία της έκφρασης. Οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νορβηγίας, όμως, είχαν άλλη άποψη.
Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο του Όσλο και ένα εφετείο απέρριψαν τη μήνυση, λέγοντας πως το υπουργείο Δικαιοσύνης της Νορβηγίας δεν μπορούσε να υποχρεωθεί να αποφασίσει εκ των προτέρων για την έκδοση του Σνόουντεν στις ΗΠΑ πριν την ενδεχόμενη είσοδό του στη χώρα.
____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ