Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend..................ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ.... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

!!

"Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" Γιώργος Σεφέρης [1900-1971]

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη..................Νίκος Μπελογιάννης

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη “Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής”

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ........        

Η ανατροπή μίας ανατροπής
Μια φωτογραφία με αντιμνημονιακό… πρόσημο


Θα περίμενε κανείς ότι, μετά από τόσα χρόνια Μνημονίου, οι πολιτικές δυνάμεις θα είχαν… "συνηθίσει" την ιδέα της καταστροφής της χώρας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει.
Γι’ αυτό και μια φωτογραφία σαν τη χθεσινή, είναι από μόνη της μαι ελπιδοφόρα Ανατροπή. Στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη “Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής”, βρέθηκαν στο ίδιο πανελ οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανώλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος, Κώστας Λαπαβίτσας, Πέτρος Παπακωνσταντίνου και Ελένη Πορτάλιου, ενώ παρόντες ήταν οι Γιάνης Βαρουφάκης, Δημήτρης Στρατούλης και Αλέξης Μητρόπουλος.
Για φανταστείτε τη στιγμή που όλοι αυτοί θα είναι και πάλι μαζί. Σε μια κοινή στέγη  και με την προοπτική να στηρίξει ο λαός μια κίνηση αντιμνημονιακή  με αριστερό πρόσημο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ