Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη “Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής”

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ........        

Η ανατροπή μίας ανατροπής
Μια φωτογραφία με αντιμνημονιακό… πρόσημο


Θα περίμενε κανείς ότι, μετά από τόσα χρόνια Μνημονίου, οι πολιτικές δυνάμεις θα είχαν… "συνηθίσει" την ιδέα της καταστροφής της χώρας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει.
Γι’ αυτό και μια φωτογραφία σαν τη χθεσινή, είναι από μόνη της μαι ελπιδοφόρα Ανατροπή. Στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη “Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής”, βρέθηκαν στο ίδιο πανελ οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανώλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος, Κώστας Λαπαβίτσας, Πέτρος Παπακωνσταντίνου και Ελένη Πορτάλιου, ενώ παρόντες ήταν οι Γιάνης Βαρουφάκης, Δημήτρης Στρατούλης και Αλέξης Μητρόπουλος.
Για φανταστείτε τη στιγμή που όλοι αυτοί θα είναι και πάλι μαζί. Σε μια κοινή στέγη  και με την προοπτική να στηρίξει ο λαός μια κίνηση αντιμνημονιακή  με αριστερό πρόσημο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ