Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Τελευταίες Ειδήσεις

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Βηρυτός |Τα προσφυγικά στρατόπεδα των Παλαιστίνιων

ΔΙΕΘΝΗ 
inred.gr 


Mar Elia: Είναι το μικρότερο από τα στρατόπεδα /προσφυγικούς καταυλισμούς της Βηρυτού. Ιδρύθηκε το 1952 σε γη που ανήκει στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Στο Mar Elia ζούν σήμερα 15.000 Παλαιστίνιοι πρόσφυγες. Είναι μέσα στην πόλη της Βηρυτού, στην επιφανέστερη και πλουσιότερη περιοχή της, «μια φαβέλα στο Κολωνάκι» θα λέγαμε. Στο χώρο στεγάζονται οι περισσότερες πολιτικές παρατάξεις των Παλαιστίνιων. 
Η ξενάγηση στο στρατόπεδο της Αντωνίας Λεγάκη έγινε από τον επικεφαλής του τμήματος Λιβάνου του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (DFLP) και τον εκπρόσωπο διεθνών σχέσεων. 
Η επίσκεψη της αποστολής που έχει οργανώσει η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση συνεχίζεται σε όλα τα στρατόπεδα και θα ακολουθήσει πλήρης ανταπόκριση. 


Η ξενάγηση στο στρατόπεδο της Αντωνίας Λεγάκη έγινε από τον επικεφαλή του τμήματος Λιβάνου του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (DFLP) και τον εκπρόσωπο διεθνών σχέσεων.

Η Αντωνία Λεγάκη με τους εκπροσώπους του DFLP στη Βηρυτό.Στο στρατόπεδο Mar EliaΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ