Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΝΔύο εκροί και έξι τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

treno-ektroxiasmos.jpg

εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr
Περίπου στις 9.40 το βράδυ του Σαββάτου, εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Άδενδρου.
alex
Στο τρένο επέβαιναν περίπου 100 άτομα. Επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ένας εξ αυτών -ο μηχανοδηγός- έχει τραυματιστεί σοβαρά. 
Το βίντεο είναι από το alexandriamou.gr. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  άμεσα αναχώρησαν από την Αθήνα -με εντολή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη- οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών και το άνοιγμα της γραμμής η οποία έχει προσωρινά κλείσει.
alexandriamou.gr
Το τρένο -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε πάνω σε οίκημα, το οποίο και διαπέρασε. Η επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ είχε ξεκινήσει στις 16.18 το μεσημέρι του Σαββάτου, για να εκτελέσει το δρομολόγιό της. 
alexandriamou.gr
alexandriamou.gr
alexandriamou.gr
alexandriamou.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σύγκρουση τρένου με φορτηγό στην Τιθορέα
_________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ