Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Kατάσχουν σπίτι και αγρόκτημα 65χρονου στη Ναύπακτο από χρέη στην εφορία....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Για οφειλή 45.000 ευρώ 65χρονος χάνει σπίτι και αγρόκτημα που διατηρεί στη Ναύπακτο. Ο γιος 65χρονου οφειλέτη στο δημόσιο καταγγέλει πως αν και έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη και το δικαστήριο τους έχει δικαιώσει, η εφορία τους έστειλε ραβασάκι στο οποίο ενημερώνονται για την εντολή κατάσχεσης των μοναδικών περιουσιακών στοιχείων που διαθέτουν.
Ο γιος βλέπει τον άνεργο εδώ και 3 χρόνια πατέρα του, να χάνει τα μοναδικά περιουσιακά στοιχεία που έχει στο όνομά του και ξεσπά. Η εφορία τους κοινοποιήσε πως χάνουν το σπίτι και το αγρόκτημά τους για οφειλή 45.000 ευρώ στο δημόσιο.

Τι κι αν έκαναν αίτηση και κατάφεραν να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη. Σύμφωνα με τον γιο του 65χρονου, η εφορία έστειλε ραβασάκι όπου με συνοπτικές διαδικασίες γνωστοποιείται η κατάσχεση.

Η οφειλή του 65χρονου αφορά σε υπόλοιπα από την κατάρρευση της μικρής επιχείρησης που είχαν αλλά δεν άντεξε στα χρόνια της κρίσης.
Τώρα τόσο ο 65χρονος όσο και ο γιος του, παλεύουν με δικηγόρους να σώσουν ότι μπορούν καθώς το σπίτι και το αγρόκτημα είναι τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η οικογένεια.

thebest.gr
______________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ