Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η ανθρωπιά μας πού χάθηκε; Η υποβάθμιση του κέντρου δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με δολοφονίες

Aimilia Ioannidis
Παρίσι, Γαλλία


Να θυμίσουμε τα απλά:
1. Αρχή της αναλογικότητας: δεν θα την αναλύσω εκτενώς γιατί αποτελεί θέμα διδακτορικού σε πάνω από μία επιστήμες, με πρώτη τη νομική. Απλούστατα, δεν χρησιμοποιείς μέσο επαχθέστερο του αναγκαίου για να επιτύχεις ένα νομικά προστατευόμενο στόχο. Εν προκειμένω, δεν σκοτώνεις για να προστατεύσεις την ιδιοκτησία σου, ενώ δεν απειλείται ούτε κατά διάνοιαν η ζωή σου.
2. Η ιεράρχηση ζωών είναι ναζιστικής προέλευσης θεώρημα. Το να ασχολείται κανείς με τη δολοφονία κάποιου δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με άλλες δολοφονίες αντιστοίχου είδους ή διαφορετικών ειδών. Όλες οι ζωές έχουν την ίδια αξία και είναι συνεπώς εξίσου άξιες μνείας.
3. Η υποβάθμιση του κέντρου δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με δολοφονίες.
4. Οι τοξικομανείς δεν είναι υπάνθρωποι. Είναι συνάνθρωποί μας σε εξάρτηση και η αποκοπή τους από το κοινωνικό σώμα μας πλήττει όλους.
Και να αναρωτηθούμε: η ανθρωπιά μας πού χάθηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ