Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τα Νέα από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Logo
Τα Νέα του Μουσείου, 15 Νοεμβρίου 2018
8η Βραδιά Λόγου και Μουσικής
από τους Φίλους του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας 
Την 8η Βραδιά Λόγου και Μουσικής διοργανώνουν οι Φίλοι του ΜΓΦΙ, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στις 7:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής» του Κέντρου ΓΑΙΑ. Στη σκηνή ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές. Ένα ηπειρώτικο μπλέκεται με μια bossa nova, και ένα blues γίνεται λαϊκό τραγούδι, μέσα από τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του! Διαβάστε περισσότερα εδώ: 

Σάββατα στο Μουσείο με ένα Βιβλίο: Δραματοποιημένη αφήγηση
του παραμυθιού "Το Κρυμμένο Νερό"
Με συνοδεία κιθάρας από τον θεατρολόγο Γιώργο Περπινιά, θα πραγματοποιηθεί δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου "Το κρυμμένο νερό", τo Σάββατo 17 Νοεμβρίου, στις 12:00. Απευθύνεται σε παιδιά 5-10 ετών και θα γίνει στο Πωλητήριο του Κέντρου ΓΑΙΑ. Η συμμετοχή περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά
με θέμα: "Τα ερπετά του σήμερα και του χθες"
Άλλα έχουν καβούκι ή δόντια κοφτερά, άλλα έχουν τέσσερα πόδια ή μακριά ουρά! Κροκόδειλοι, χελώνες, φίδια και σαύρες, αλλά και τρομεροί Δεινόσαυροι θα βρίσκονται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και θα περιμένουν τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών να τα γνωρίσουν μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια!
Φωτό: Caretta caretta. Διαβάστε περισσότερα εδώ:

2η 'Εκθεση Ζωντανών Ερπετών και Αμφιβίων με Ψηφιακή Ξενάγηση 
Την 2η Έκθεση Ζωντανών Ερπετών και Αμφιβίων εκπαιδευτικού χαρακτήρα μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Διοργανωτής είναι το ΜΓΦΙ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ερπετολογική Εταιρεία. Για πρώτη φορά υπάρχει και δυνατότητα ψηφιακής ξενάγησης, δηλαδή περιήγησης στην έκθεση με τη χρήση του smartphone. Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ