Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ένα αντίο στη Μαίρη Τσώνη. Ηταν μόλις 30 ετών

Στην Κρήτη. Στο Ακρωτήρι Χανίων, απ' όπου καταγόταν θα γίνει η κηδεία της Μαίρης Τσώνη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 5 το απόγευμα. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 3 το μεσημέρι.

Ένα αντίο στη Μαίρη Τσώνη.
(Έφυγε στα 30... Που θα βρεθούν βασιλικοί να συντροφέψουν τόσην Άνοιξη... -Δ.Τζ.)

Η Μαίρη Τσώνη ήταν υπέροχη ηθοποιός, υπέροχη τραγουδίστρια, υπέροχη μουσικός, υπέροχη χορεύτρια, υπέροχη performer, ένα υπέροχο κορίτσι που σταμάτησε τα πάντα, ακριβώς τη στιγμή που κάθε ένα από τα πολλά ταλέντα της έπαιρναν κυριολεκτικά σάρκα και οστά.
Η μικρή κόρη στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, η συνεργασία της με τον The Boy που θα ξεχαστεί δύσκολα με το σχήμα των Mary & the Boy, μικροί αλλά χαρακτηριστικοί ρόλοι στο θέατρο αλλά και μια πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από κάμερες και σκηνές, στα παρασκήνια, εκεί που αναζητούσε συνεχώς κάτι νέο και δημιουργικό.
Σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο «Κακό», στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Η Μαίρη Τσώνη, με καταγωγή από τη Λειβαδιά, γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005. Εφυγε νωρίς, σχεδόν όσο νωρίς εμφανίστηκε και χάθηκε ξανά από το προσκήνιο. Ηταν μόλις 30 ετών.
~~~~~~~~~
Δείτε εδώ τη Μαίρη Τσώνη και την Αγγελική Παπούλια σε μια σκηνή από τον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου:
~~~~~~~
Ακούστε εδώ ολόκληρο το Praying for your Sins των Mary and the Boy:
~~~~~~~~~~
Ακούστε εδώ ολόκληρο το Timemachine, τη συνεργασία των Mary and the Boy με τον Felizol:
~~~~~~~~~~~
(φωτό: Πάνος Κοστούρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ