Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα!


ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! // (Πίνακας στοιχείων Τετάρτης 17 Μάη - Αναλυτικά οι πίνακες των πλειστηριασμών σ' όλη τη χώρα)
>| Με 135 πλειστηριασμούς ακινήτων σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 25 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 32 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 22 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.
Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 78 ακόμη διεξάγονται στα ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Άρτα, Ιωάννινα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Κορίνθια, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αχαΐα, Κέρκυρα, Λέσβος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Λασίθι και Χανιά).

Στους πίνακες που ακολουθούν, αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου.
Δείτε τους πίνακες (από έρευνα της Πρωτοβουλίας "Δρόμος Ανοιχτός"), εδώ:
////

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ