Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Εφήμερο

Η κηδεία του ερευνητή δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου, που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη μόλις σε ηλικία 42 ετών από ανακοπή καρδιάς, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 17:00 στον Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής.
Σε κείμενο στο The Press Project, του οποίου υπήρξε δημιουργός και ιδιοκτήτης, συνεργάτες αποχαιρετούν «τον Κώστα που δεν ήταν αφεντικό, αλλά συνεργάτης, φίλος, δάσκαλος», «τον Κώστα που ήταν και είναι πάντα εδώ» και «τον Κώστα που δεν ήταν εφήμερος».
Διαβάζουμε ότι «ήταν υπέροχος φίλος, χωρίς να δίνει συμβουλές. Ήταν υπομονετικός μέντορας, χωρίς να μας κουνάει ποτέ το δάχτυλο. Μας έκανε δυνατούς γιατί μας άφηνε ελεύθερους να λάβουμε αποφάσεις και πάντα δίπλα μας, έστεκε περήφανος για εμάς, για τη δουλειά που κάναμε. Ήταν ερωτευμένος με τη ζωή. Εμείς τον πειράζαμε, ότι ανάμεσα στους 20χρονους και τους 30χρονους της ομάδας του TPP, ο 40άρης τελικά απολάμβανε περισσότερο από όλους μας τις μικρές χαρές τριγύρω του»
Είναι η ψυχή, η καρδιά, το μυαλό και οι ιδέες πίσω από έναν δημοσιογραφικό οργανισμό που κατάφερε ένα «μικρό θαύμα», όπως έλεγε, στο χώρο των ΜΜΕ. Ένα Μέσο που ονειρεύτηκε το 2010 και το είδε βήμα-βήμα να μεγαλώνει, να εξελίσσεται, να δέχεται επαίνους και κριτική, να επευφημείται και να πολεμάται, αλλά το βασικότερο, να παραμένει ζωντανό. Και να έχει όνειρα, όνειρα για μια καλύτερη δημοσιογραφία, μια καλύτερη Δημοκρατία, μια καλύτερη κοινωνία. 
Ήταν επίσης ο άνθρωπος που βοήθησε να κρατηθεί ανοιχτή η ΕΡΤ αμέσως μετά το «μαύρο» μεταδίδοντας το σήμα της από την ενημερωτική ιστοσελίδα του. Σε σημερινή ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερτ θυμίζει ότι τον Ιούνιο του 2013 «o Κώστας Εφήμερος και οι τότε συνεργάτες του είχαν την πρωτοβουλία και υλοποίησαν, με δικά τους μέσα, έναν τεχνολογικό άθλο. Κατάφεραν, μέχρι να αναλάβει η EBU, να συνεχίσουν να εκπέμπουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ αμέσως μετά την κυβερνητική απόφαση για μαύρο».
Μπορεί να μην ήταν υπάλληλος της ΕΡΤ «αλλά στήριξε με πάθος και αυταπάρνηση τον Εθνικό Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα σε δύσκολες στιγμές. Με το ίδιο πάθος που πάλευε για μια ανεξάρτητη, έντιμη δημοσιογραφία, χρήσιμη στους πολίτες».
«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ του χρωστούν ευγνωμοσύνη και σεβασμό και η διοίκησή της μεταφέρει εκ μέρους τους τα ειλικρινέστερα συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλειά του στην οικογένειά του» καταλήγει η ανακοίνωση.
Το TPP αναφέρει ότι «παράκληση της οικογένειας του Κώστα είναι, αντί στεφάνων, όποιος και όποια το επιθυμεί να κάνει μία δωρεά στους παρακάτω λογαριασμούς του TPP».
Τράπεζα Πειραιώς
6598-105207-071 (PAPADOPOULOU ZOI)
IBAN: GR03 0171 5980 0065 9810 5207 071
BIC: PIRBGRAA

Alpha Bank
29200-2101-098-278 (PAPADOPOULOU ZOI)
IBAN: GR31 0140 2920 2920 0210 1098 278
SWIFT: CRBAGRAA

Εθνική τράπεζα
138/620264-01 (KARATZA GRANETA)
IBAN: GR50 0110 1380 0000 1386 2026 401

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εφυγε στα 42 του ο Κώστας Εφήμερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ