Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Στο πλοίο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα «Dimitris C», βρέθηκαν δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών!!!



O «Διδάκτορας» της ελληνικής ναυτιλίας -και βραβευμένος από την ελληνική πολιτεία για την κοινωνική του προσφορά (!!!) - εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και το πλοίο του με την κοκαΐνη...
O «Διδάκτορας» της ελληνικής ναυτιλίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα capital.gr (2/10/2008), Γιάννης Κούστας ένας πλουτοκράτης ο οποίος παράλληλα με την εφοπλιστική του δραστηριότητα είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Endeavor Greece της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, πέρα των άλλων έχει να επιδείξει και κοινωνική δραστηριότητα.
Όπως σημειώνει σε κείμενο του στην εφημερίδα των Συντακτών ο Κώστας Ζαφειρόπουλος στις 13 Μάη 2013 ο Γιάννης Κούστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Danaos Shipping Corporation Ltd» βραβεύτηκε από τον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για την προσφορά του Ιδρύματος στην Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το κυνήγι της «λαθρομετανάστευσης», όπως είχε πει ο υπουργός. 
~~~~~

Δείτε εδώ:

Ο εφοπλιστής – ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες καθώς διευθύνει μια από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος ανεξάρτητες εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο- είχε πληρώσει για να αγοραστούν φουσκωτά για την περιφρούρηση του Έβρου, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ», τμήμα της επιχείρησης «Ξένιος Δίας».
Στο πλοίο, λοιπόν, αυτού του εφοπλιστή «Dimitris C», βρέθηκαν δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών στο λιμάνι Ίλο στο Περού.
~~~~~
Ας’ δούμε τον σκωπτικό τρόπο με τον οποίο σχολιάζει το γεγονός η Αλέκα Ζορμπαλά:
"Στοιχηματίζω, ότι για τα 121 (μόνον) κιλά κόκας που βρέθηκαν στο πλοίο του εφοπλιστή Δρ.Ιωάννη Κούστα, στο Περού, θα πούνε, ότι πρόκειται για στημένη δουλειά από την πρώην σύζυγό του, για να τον εκδικηθεί, που την εγκατέλειψε, προκειμένου να παντρευτεί την κατά 40 χρόνια νεώτερή του αγάπη.

Γιατί δεν είναι δυνατόν ένας στυλοβάτης της ελληνικής ναυτιλίας, ένας επιστήμονας, ένας Δόκτωρ, ένας αγαπημένος των πολιτικών ηγεσιών και πολλάκις βραβευμένος από διεθνές και ντόπιο πολιτικό σύστημα να εμπορεύεται δια των πλοίων του κοκαΐνη. 
Και στο κάτω κάτω της γραφής μόνο 121 κιλά βρέθηκαν, όχι δα και 2 τόνοι του Noor 1, άσε, που σίγουρα τους διακινούσε το πλήρωμα από Μπαγκλαντέζους, Αιγύπτιους κλπ τριτοκοσμικούς, εν πλήρη αγνοία του πλοιοκτήτη, εννοείται...
Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος.
Τον Περατικό τον θυμάται άραγε κανείς;"

~~~~~
___________
(από "Βαθύ Κόκκινο")
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ