Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Οι σήραγγες - στην περιοχή Τεμπών – Πλαταμώνα - που πληρώθηκαν χρυσάφι κατέβασαν μπάρες με την πρώτη νεροποντή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Εκτός λειτουργίας τέθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης το νευραλγικότερο τμήμα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στην περιοχή Τεμπών – Πλαταμώνα μαζί με τις σήραγγες φυσικά.
Αποσβολωμένοι οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων αντικρύζουν την Τροχαία να τους οδηγεί από τους παρακαμπτήριους δρόμους της ταλαιπωρίας σε ένα επικίνδυνο ταξίδι με πολλά χιλιόμετρα.
Η κοινοπραξία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», που εκμεταλλεύεται τον δρόμο ο οποίος πληρώθηκε χρυσάφι από τις τσέπες του Ελληνικού λαού, απέδωσε την απόφασή της στα καιρικά φαινόμενα!
Είναι δυνατόν μια εθνική οδός κατασκευασμένη με σύγχρονες προδιαγραφές να κλείνει επειδή μαζεύει νερά λες και είναι καρόδρομος; Τι ακριβώς συμβαίνει; Πώς γίνεται οι οδηγοί να μην είναι ασφαλείς στις σήραγγες και στον κλειστό αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ ενώ θεωρούνται ασφαλείς στον επαρχιακό δρόμο της Γυρτώνης όπου τους οδηγούν;
Ποιος κοροϊδεύει ποιόν στο θέμα των σηράγγων στα Τέμπη για τις οποίες το δημόσιο κατέβαλε εξτρά μπόνους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στους εργολάβους για να τις παραδώσουν άρτιες και λειτουργικές;
Αν σήραγγες και δρόμοι τίθενται εκτός λειτουργίας λόγω… καιρού, τότε μιλάμε για μια πελώρια αστοχία για την οποία απαιτούνται σοβαρές εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών. Κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους φορολογούμενους πολίτες γιατί ένα σύγχρονο οδικό έργο κόβει την Ελλάδα στα δύο.

_______________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ