Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... Με ΜΑΤ και χημικά κατά εκπαιδευτικών και φοιτητών...



ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... Με ΜΑΤ και χημικά κατά εκπαιδευτικών και φοιτητών...

(Μια κυβέρνηση που τόση εξαθλίωση έχει φέρει, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην Αστυνομία, τους ξυλοδαρμούς και τα χημικά στο λαό - νομοτελειακά δεν έχει πολύ καιρό ζωή, και υπό άλλες συνθήκες ήδη θα έπρεπε να είχε γκρεμοτσακιστεί, ο γδούπος να 'χει ακουστεί σ' όλη την οικουμένη, και ο συρφετός της μαζί με τους προηγούμενους, να είναι στα κελιά που σήμερα βρίσκονται ο Κουφοντίνας, ο Μαζιώτης, ο Ρωμανός, οι τόσοι και τόσοι αγωνιστές και αγωνίστριες... Όμως και οι ενεργές δυνάμεις του λαού μας δείχνουν τόσο -ακόμα- ανοργάνωτες για την επόμενη μέρα, που θα είναι απλά μια ΕΠΟΜΕΝΗ και όχι μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ... Κι όσο ο λαός μας βαυκαλίζεται και περιμένει λύση και φως από τις κάλπες, κι από ένα αστικό κοινοβούλιο, απλά οι χάντρες θα εναλάσσονται με τα καθρεφτάκια. και οι χαλίφηδες θ' αλλάζουν όνομα και φορεσιά.... 
Δ.Τζ.)
~~~~~~~~~~
Με ΜΑΤ και χημικά απάντησε -και σήμερα, όπως καθημερινά πλέον η κυβέρνηση, αυτή τη φορά σε αναπληρωτές και μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και φοιτητές, στην Ηρώδου Αττικού.
Οι διαδηλωτές, μεταξύ άλλων, απαιτούσαν μαζικούς, μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, για σταθερή δουλειά.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε από τα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, Πρωτοβάθμια Σωματεία Εκπαιδευτικών, Φοιτητικοί Σύλλογοι, που καλούσαν σε προσυγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συγκέντρωση είχε και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ελλάδος.
Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο συμμετείχαν εκατοντάδες δάσκαλοι, καθηγητές και φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ