Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η Κομισιόν ενέκρινε τον «γάμο από την κόλαση» μεταξύ Monsanto και Bayer

Η Monsanto έλαβε πενταετή άδεια από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την κυκλοφορία στην Ελλάδα του φυτοφαρμάκου Roundup, που περιέχει την καρκινογόνα χημική ουσία γλυφοσάτη.

~~~~~~~~~~~

Η διεθνής κατακραυγή και ο προβληματισμός που επικρατεί γύρω από τη δράση και τον αντίκτυπο των προϊόντων της Monsanto δεν μοιάζουν ικανά για να κάμψουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που τρεις μήνες μετά την άδεια που έδωσε στην πολυεθνική εταιρεία να πουλά προϊόντα της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισε να εγκρίνει τελικά το οικονομικό deal με την γερμανική Bayer. Στα 62,5 δισ. ευρώ η συμφωνία που θα κάνει τη Bayer το μεγαλύτερο μονοπώλιο στον κλάδο της αγροκαλλιέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερο από ένα τέταρτο της παγκόσμιας αγοράς σπόρων και φυτοφαρμάκων υπό τον έλεγχό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ