Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η εφημερίδα Μοντ αποκαλύπτει σήμερα ότι η Γαλλία έχει ενισχύσει πολύ σημαντικά την παρουσία της στις κουρδικές περιοχές

Aimilia Ioannidis


Η εφημερίδα Μοντ αποκαλύπτει σήμερα ότι η Γαλλία έχει ενισχύσει πολύ σημαντικά την παρουσία της στις κουρδικές περιοχές για να εμποδιστεί η προέλαση του τουρκικού στρατού και των τζιχαντιστών και να προστατευθούν οι κουρδικές δυνάμεις. Οι απειλές Ερντογάν και τζιχαντιστών δεν έπιασαν τόπο.
Ο Ερντογάν προσέθεσε επίσης σήμερα τις δικές του, ξεκάθαρα απειλητικές δηλώσεις σε αυτές πολλών Τούρκων αξιωματούχων που τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον των προσωπικοτήτων που έχουν υπογράψει το γαλλικό ψήφισμα που καλεί τους μουσουλμάνους κληρικούς και ερμηνευτές του Κορανίου να θεωρήσουν παρωχημένες εκείνες εκ των διατάξεών του που καλούν στο φόνο των αλλοπίστων και αθέων. Οι υπογράψαντες δεν φοβούνται και δεν αποσύρουν τις υπογραφές τους.
Δεν θα του περάσει. Οι φασίστες πάντοτε ηττώνται στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ