Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη - Αυτός ο λαός δεν βολεύεται παρά μονάχα με αξιοπρέπεια και προκοπή


   Πολιτική    


Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Προπύλαια




Θέλω να συγχαρώ τη Ρένα Δούρου και το επιτελείο της γιατί κατέγραψε μια ιστορική νίκη, που συνδυάζεται με ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας ο λαός μας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Και το μήνυμα είναι ότι αυτός ο λαός, δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βολεύεται παρά μονάχα με αξιοπρέπεια και προκοπή. Είμαστε εμείς, που αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να γυρίσει ο τροχός.
Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι στο Μέγαρο Μαξίμου και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε να φύγουν από μόνοι τους. Εμείς θα τους διώξουμε με τη δράση μας και με το λαό.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γ. Σακελλαρίδη και τους συνεργάτες του. ¨Εφτασαν πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη. Για όλους εμάς είναι σαν να κέρδισε ο Γαβριήλ. Θέλω να συγχαρώ και τους νέους δημάρχους που εκλέχθηκαν σήμερα σε μια σειρά από ιστορικούς δήμους με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα πρώτα δείγματα γραφής μιας εναλλακτικής διακυβέρνησης, θα τα δώσει η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Σήμερα κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη, σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο.

________________
- δείτε: http://left.gr/news/alexis-tsipras-ishyro-minyma-se-oli-tin-eyropi-aytos-o-laos-den-voleyetai-para-monaha-me#sthash.FQpEc1Vh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ