Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

SOSΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (ΚΑΙ) ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!!!



"Στα χέρια ξένων εταιρειών κινδυνεύει να περάσει η διαχείριση των υδάτινων πόρων της Πελοποννήσου μέσω συμφωνίας με μυστικούς όρους -όπως καταγγέλλεται- που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, με την -προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ- ΕΥΔΑΠ.
Οι φόβοι, για το μέλλον των υδάτινων πόρων της Πελοποννήσου είχαν εγερθεί το 2012, όταν είχε ανακοινωθεί η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΥΔΑΠ ", ανέφερε σήμερα το πρωί, μιλώντας στην Ε.ΡΑ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Αρχοντόπουλος, μέλος της συλλογικότητας "SOS-τε το νερό"....


Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που θα αγοράσει την ΕΥΔΑΠ, παίρνει επίσης τη διαχείριση όλων των επίγειων και υπόγειων υδάτων της Πελοποννήσου. 'Λίμνες, ποτάμια, πηγές, πηγάδια, στέρνες, γεωτρήσεις για άρδευση θα ανήκουν σε μια ιδιωτική εταιρεία.Μεγάλη πιθανότητα οι υποψήφιοι αγοραστές να είναι και πάλι οι μνηστήρες της ΕΥΑΘ, η γαλλική Suez και η ισραηλινή Mekorot.
"Η πρόβα έχει γίνει, σημείωσε ο κ. Αρχοντόπουλος με τα νερά του Αναβάλου, στην Αργολίδα και τις επαφές Τατούλη με ανώτατα στελέχη της ΕΥΔΑΠ...."
Τί ακριβώς σημαίνει λοιπόν, η αξιοποίηση των τεράστιων ανεκμετάλλευτων αποθεμάτων νερού που εξαγγέλθηκε και τί σημαίνει "ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την ανάγκη κάλυψης των υποδομών σε ύδρευση και αποχέτευση με τολμηρό και καινοτόμο τρόπο"; Ιδιαίτερα από μια εταιρεία που οδεύει ολοταχώς προς ιδιωτικοποίηση?

   ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!!!  


Ερα Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ