Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πανελλαδική κινητοποίηση εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ*

Από προηγούμενη πορεία | MotionTeam
29.09.2017, 

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα το μεσημέρι δάσκαλοι και καθηγητές, καθώς δεκάδες σύλλογοι εκπαιδευτικών και λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στην αξιολόγηση. Κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες και στις κατά τόπους ΕΛΜΕ της χώρας.
Στην πρώτη πανελλαδική κινητοποίηση της χρονιάς αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 80 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στο επίκεντρο των διαμαρτυριών βρίσκεται η αξιολόγηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, ενώ επίσης κεντρικό ζήτημα αποτελεί αυτό των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και η εξίσωση των δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Στη συμπρωτεύουσα οι Α', Β', Γ', Δ' και Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδική Αγωγής, καθώς και η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας θα συγκεντρωθούν έξω από τη συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματα για «μόνιμους μαζικούς διορισμούς, άμεση κάλυψη όλων των κενών, πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς». 
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση, οι ΕΛΜΕ- Θεσσαλονίκης κήρυξαν δίωρες στάσεις εργασίας στα γυμνάσια και τα λύκεια (από 12:00 έως τις 16:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ