Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Οι πολίτες του Ρεθύμνου δείχνουν το ΔΡΟΜΟ! Αυτή η συμμορία είναι οι εχθροί του Λαού μας. Στον ΠΟΛΕΜΟ που μας κήρυξαν θα έχουμε Ιστορική και Ηθική ευθύνη να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα περάσει ο φασισμός τους!




Leonidas Papadopoulos
ΑΘΗΝΑ

Εδώ ο γερμανοτσολιάς δικαστικός επιμελητής, Ιωάννης Παναγόπουλος (Σωκράτους 56, Αθήνα - Ομόνοια), της υπόθεσης έξωσης του Ρεθυμνιώτη μαγαζάτορα προς όφελος του αμερικάνικου fund, με τον κατοχικό συγκυβερνήτη και "φιλαράκι" του, Πάνο Καμμένο.

Αυτές είναι οι μπροστάντζες των αληταράδων ΣυριζΑνέλ και των τραπεζιτών.
Αυτοί οι τύποι είναι το πρόσωπο, το μακρύ τους χέρι και η φωνή τους.
Αυτή η συμμορία είναι οι εχθροί του Λαού μας.
Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσουμε από την αδράνεια, τον φόβο, την κατάθλιψη και τον ατομικό μας γολγοθά και συλλογικά να στείλουμε όλα αυτά τα καθάρματα στον διάολο και ακόμα παραπέρα.





ΠΟΛΕΜΟΣ! Σήμερα (το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη) στις 6 τα χαράματα, υπό τις εντολές του αμερικάνικου fund Sankaty (είναι ένα διεθνές αρπακτικό συνδεδεμένο με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και υπάγεται στο μητρικό αμερικάνικο fund Bain Capital, μεγαλοστελέχη του οποίου έχουν εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα στις ΗΠΑ) και της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων Σύριζα-Ανελ, στρατός από δυνάμεις των ΜΑΤ (πάνω από 100 ΜΑΤατζήδες) με κλούβες, παρουσία δικαστικού επιμελητή και πληθώρα περιπολικών, ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, προκειμένου να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ σε πολίτη, από το μαγαζί του.
Μετά από ΜΑΧΗ σώμα με σώμα, οι αλληλέγγυοι πολίτες του Ρεθύμνου κατάφεραν να ματαιώσουν τη διαδικασία της έξωσης, παρά την ωμή βία που άσκησαν οι πραιτοριανοί του Σύριζα και των τραπεζιτών.
Η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ στην υπό φτωχοποίηση ελληνική κοινωνία.
Με σκανδαλώδεις, φωτογραφικές διατάξεις θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δίνοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα με απευθείας ανάθεση, στον συντοπίτη του Κοντονή, Γεώργιο Θεοδόση της newsphone, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα σε 5000 πλειστηριασμούς μέσα στο 2017 και 10.000 μέσα στο 2018.
Η μαφία του συμβολαιογραφικού κατεστημένου των κορακιών με πρωτεργάτη των υπόδικο για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2, Γεώργιο Ρούσκα, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των δοσιλόγων, τα funds και τους τραπεζίτες προχωρούν ακάθεκτοι στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας (σπίτια, χωράφια, εμπορικά μαγαζιά κλπ) στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ, δηλαδή κοψοχρονιά, καταδικάζοντας των ελληνικό λαό σε έναν κοινωνικό μεσαίωνα.
Μέσα στις επόμενες μέρες η Eurobank έχει προγραμματίσει την έξωση από την ΠΡΩΤΗ και μοναδική κατοικία, του Βασίλη Σκοπελίτη από τη Νίκαια και της συζύγου του.
Η κυβέρνηση, ανάλγητη και εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα στέλνει στρατιές ΜΑΤ για να χτυπήσουν τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας και να ολοκληρώσουν το έγκλημα της έξωσης, αναπαράγοντας εικόνες Ισπανίας.
Οι πολίτες του Ρεθύμνου δείχνουν το ΔΡΟΜΟ!
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πολίτες που ξεσπιτώνονται και χάνουν τις περιουσίες τους για χάρη των funds, των τραπεζών και των λοιπών αποκρουστικών αρπακτικών.
Καταγγέλλουμε την μνημονιακή κυβέρνηση της ντροπής, η οποία στρώνει το χαλί, θεσμοθετώντας το κοινωνικό αυτό έγκλημα και τολμά να χτυπά τους πολίτες που αντιστέκονται στην βάναυση καταπάτηση της αξιοπρέπειας, της Συνταγματικής νομιμότητας και μάχονται υπέρ βωμών και εστιών.
Θεωρούμε ότι όλο το σκουπιδολόι κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών, στελεχών της κατοχικής κυβέρνησης, τραπεζικών στελεχών, πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώνουν τα εγκλήματα αυτά "κάνοντας απλά τη δουλειά τους", πρέπει να είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στις τοπικές μας κοινωνίες και να μην βρίσκουν γωνιά για να σταθούν.
Όλες οι οργανωμένες μορφές της κοινωνικής ζωής, εμπορικοί, πολιτιστικοί, αθλητικοί, εξωραϊστικοί σύλλογοι, τοπικά, δημοτικά, περιφερειακά συμβούλια, εργατικά κέντρα, πρωτοβάθμια σωματεία κλπ πρέπει εμπράκτως να πάρουν δημόσιες αποφάσεις κατά του εγκλήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, της εκποίησης της λαϊκής περιουσίας και των εξώσεων.
Η σιωπηλή και σε γενικές γραμμές πανταχού απούσα πλειοψηφία των συμβολαιογράφων που ΔΕΝ συμμετέχουν στο έγκλημα των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας πρέπει επιτέλους να τοποθετηθεί επίσημα και επώνυμα.
Στον πόλεμο αυτό η σιωπή είναι συνενοχή.

Οι πολίτες θα πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι στους συμπολίτες τους που πλήττονται.
Όλοι είμαστε εν δυνάμει οφειλέτες δεδομένου ότι η εφορία, η ΔΕΗ και τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπορούν να εκποιούν για χρέη ακόμα και κάτω των 500 ευρώ την περιουσία μας (μόνο μια προφορική οδηγία του γκαουλάιτερ Πιτσιλή υποδεικνύει να βγαίνουν τα σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ), στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ, δηλαδή για ένα κομμάτι ψωμί.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, σταθερά, έμπρακτα και με συνέπεια από την ίδρυσή του βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του χειμαζόμενου ελληνικού λαού, στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως εδώ και 4 χρόνια ακυρώνοντας χιλιάδες πλειστηριασμούς μέσα από τη δυναμική του παρουσία κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Στον ΠΟΛΕΜΟ που μας κήρυξαν θα έχουμε Ιστορική και Ηθική ευθύνη να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν θα περάσει ο φασισμός τους!
___________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ