Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Washington Post για Ερντογάν: Κάνει δικτατορία την Τουρκία


«Στην Τουρκία, υπό τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια προβληματική δημοκρατία μετατράπηκε σε δικτατορία», γράφει η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Washington Post,και σημειώνει ότι «ένα έθνος, που φιλοδοξούσε κάποτε να γίνει πρότυπο πεφωτισμένης μετριοπάθεια,ς μεταμορφώνεται από τον κ. Ερντογάν σε μια θλιβερή φυλακή ολοκληρωτισμού. Το «τιτίβισμα» στο Twitter έγινε έγκλημα. Bαθμηδόν αλλά αμείλικτα».
Η εφημερίδα αναφέρεται σε κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου στην υπόθεση 23 δημοσιογράφων, που καταδικάστηκαν με παντελώς «γελοίες» κατηγορίες περί συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και μάλιστα ότι είχαν κάνει tweets γι’ αυτό.
«Πάνω από 60.000 άτομα έχουν συλληφθεί και άλλα 150.000 έχουν απολυθεί, με την κατηγορία ότιείναι οπαδοί του αυτοεξόριστου στην Πενσιλβανία ιμάμη και πρώην συμμάχου του, Φετουλάχ Γκιουλέν», επισημαίνει η εφημερίδα.
«Ο κύριος Ερντογάν βηματίζει παράλληλα με τη Ρωσία, την Κίνα, την Αίγυπτο, την Κούβα και άλλες χώρες, όπου η νομιμότητα της άσκησης εξουσίας απορρέει από τον εξαναγκασμό και τον έλεγχο της σκέψης. Η δικτατορία του κ. Ερντογάν πρέπει να αποκαλυφθεί για αυτό που είναι. Ακόμα κι αν κλείνει τα αυτιά του, οι ΗΠΑ και άλλα έθνη πρέπει να διαμαρτυρηθούν και μάλιστα έντονα».

Washington Post για Ερντογάν: Κάνει δικτατορία την Τουρκία

___________
Από aixmi.gr -13 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ