Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Το μήνυμα του Μανώλη Γλέζου για την Ηριάννα - Περιμένω από την Δικαιοσύνη να δείξει την ευαισθησία της και να έχουμε στις 17 Ιουλίου την Ηρριάνα ανάμεσά μας

   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ  

Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη από την οποιαδήποτε εκτελεστική εξουσία. Στην περίπτωση της Ηριάννας, ο νομικός κόσμος στην πλειοψηφία του, δεν μπορεί να εξηγήσει την σκληρή αυτή απόφαση, αναφέρει στο μήνυμά του για την άδικη φυλάκιση της Ηριάννας, ο Μ. Γλέζος.
Και συνεχίζει:
Η διεθνής πρακτική αποφεύγει να δεχτεί ένα ελλιπές αποτύπωμα dna σαν αποδεικτικό στοιχείο.
Στην προκειμένη όμως περίπτωση, είναι το μοναδικό στοιχείο που οδήγησε στην απόφαση για πολύχρονη φυλάκιση ενός νέου ανθρώπου.
Επείγει να δοθεί η αναστολή εκτέλεσης ποινής στην Ηριάννας.
Είναι προφανές, ότι για την προστασία της ίδιας της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, μέχρι να κριθεί η απόφαση σε δεύτερο βαθμό και για να μην φτάσουμε να μετράμε άλλη μια κατεστραμμένη ζωή, που θα έχει περάσει κάποια χρόνια και αυτή στις φυλακές, μέχρι να ακούσουμε την απόφαση «Αθώα» και να αναρωτηθούμε ξανά, αν τα χρόνια της άδικης φυλάκισης και σπίλωσης αποζημιώνονται.
Περιμένω από την Δικαιοσύνη να δείξει την ευαισθησία της και να έχουμε στις 17 Ιουλίου την Ηρριάνα ανάμεσά μας.
Μανώλης Γλέζος
Αθήνα- ΚΑΤ
9 Ιουλίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ